koirapakopeli-videointi

videointi

lisäpalvelu, jolla tehdään huvista hyötyä

Pelin videointi tekee tästä hauskasta ajanvietteestä kokonaisvaltaisen oppimiskokemuksen etsintäkoiran kouluttajana. Videon katsominen yhdessä kokeneen hajutyöskentelyn kouluttajan kanssa antaa vinkkejä harjoittelunne tehostamiseen. Seuraavassa DOGescape -pelissä olette voittamattomia!

 

Videointi tilataan pelivarauksen yhteydessä

Pelin videointi tilataan pelin varauksen yhteydessä. Huomaathan, että vaikka videon läpikäynnissä keskitytään vain koirakon hajutyöskentelytaitojen analysointiin, videolla näkyvät myös muut pelipaikalla olevat henkilöt. Varmistathan siksi ennen videopalvelun varaamista, että kaikki peliin osallistuvat ovat  tietoisia ja sallivat pelin videoinnin.

Peleistä ei automaattisesti tehdä tallenneta, joten pelin jälkeen videointipalvelua ei voi enää tilata.

Videointi ei häiritse pelikokemusta

Pelitilassa videot on sijoitettu niin, etteivät ne häiritse pelikokemusta. Pelin aikana voitte siis huoletta unohtaa videoinnin ja keskittyä pelaamaan. Koiraa kannattaa ohjata niin, miten sitä on yleensäkin hajutyöskentelyssä ohjattu, jotta työskentely on sille mahdollisimman tuttua ja jotta video antaisi mahdollisimma todellisen kuvan normaalista hajutyöskentelystänne.

Videon läpikäynti yhdessä kokeneen hajutyöskentelykouluttajan kanssa

Pelin jälkeen hajutyöskentelyn kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen ajan, jolloin suoritus käydään kanssasi etäyhteyden avulla läpi. Videokonsultaatio maksetaan tämän ajanvarauksen yhteydessä. Pelin videointipalvelun tarjoaa Suomen Eläinkoulutuskeskus.

Kokenut hajutyöskentelykouluttaja analysoi videolla näkyvää työskentelyäänne ja antaa vinkkejä sen kehittämiseen. Saat kehitysehdotuksia ja treeni-ideoita harjoitteluun ja seuraavassa DOGescape-pelissä olette entistäkin taitavampia!

 

Jotta varmistamme kaikille pelaajille ainutlaatuisen pelikokemuksen, videota ei voi käydä itsenäisesti läpi, eikä sitä saa tallentaa.