DOGescape

varaus- ja maksuehdot

DOGescape -pelit ovat varattavissa nettisivuiltamme, osoitteessa www.dogescape.fi. Päiväkohtaiset vapaat ajat näkyvät varauskalenteristamme.

Peli maksetaan pelipaikalle tultaessa. Maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit sekä mobiilimaksaminen. 

Vain sähköpostiin saapunut varausvahvistus varmentaa varauksen onnistumisen. Varaaja on vastuussa siitä, että on vastaanottanut varausvahvistuksen. Tarkista varausvahvistuksen saapuminen. Mikäli varausvahvistus ei ole saapunut ilmoittamaasi sähköpostiin tunnin sisällä varauksesta, ota yhteyttä tekstiviestitse numeroon 050 338 1535.

Varaaja on vastuussa siitä, että täyttää varaukseen oikeat tiedot, joiden avulla voimme varata peliin oikean etsintähajun koiralle (vaihtoehdot varauslomakkeella) ja olla tarvittaessa yhteydessä varaajaan.

Varatun pelin voi perua 24 tuntia ennen peliä ilmoittamalla siitä tekstiviestillä numeroon 050 338 1535.

Pelipaikalle on saavuttava vähintään 15 minuuttia ennen peliä, jotta ehdimme käymään pelin säännöt läpi. Viivästynyt aika voidaan vähentää varsinaisesta peliajasta.

Pelaajien on huolehdittava siitä, että tiimin koira on käynyt tarpeillaan ennen pelipaikalle tuloa. Koiran jätökset on siivottava pelialueen läheisyydestä (kakkapusseja saatavilla tarvittaessa).

Pelissä ei tarvita fyysistä voimaa. Kiipeily, suurten esineiden siirtely tai tavaroiden kovakourainen käsittely on kiellettyä. Myöskään tiimin koiran ei ole luvallista nousta kalusteiden päälle tai hyppiä niitä vasten. Mikäli pelaajat tahallisesti rikkovat pelihuonetta tai sen kalusteita, pelinohjaajalla on lupa keskeyttää peli. Pelimaksua ei tällaisissa tilanteissa palauteta ja pelaajat saattavat olla korvausvelvollisia. Emme ole vastuussa siitä, jos pelaajat huolimattomalla tai holtittomalla käytöksellä satuttavat itsensä.