DOGescape

MUMMOLA

Pelipaikka: Nummela
Vaikeusaste: 3 / 5
Peliaika: 60 min.
Ryhmän koko: koira + 2-4 ihmistä
Hinta: 80 €

  Mummo oli elänyt ikänsä yksin mökissään metsän laidalla. Huhutaan, että hän oli perinyt sievoisen summan rahaa, jota itarana ihmisenä ei koskaan raaskinut käyttää. Kun vanhus viimein potkaisee tyhjää, päätätte että rahojen on aika vaihtaa omistajaa.

  Mökkiin astuessanne tajuatte, että teillä on vain tunti aikaa, ennen kuin muorin langettama kirous lankeaa yllenne… Selviättekö haasteesta ja löydättekö kätkön ennen kirousta?

  HUOM: Mummolan pelitila on suljettu. Avaamme keväällä heti siinä vaiheessa, kun lumet ovat pihalta sulaneet. Tervetuloa taas keväällä!

  DOGescape Nummela

  Osoite: Lammenlinnantie 8 – Katso kartalta >

  Mummolan pelipaikkana on 50-luvulla rakennettu punainen puutalo. Talossa on talvisin vain peruslämpö, joten vilukissojen kannattaa pukeutua lämpimästi.

  Parkkipaikka on talon edessä, sinne mahtuu maksimissaan 2 autoa. Odottakaa parkkipaikalla, portin takana, kunnes teitä tullaan hakemaan.

   

  Ohjeita pelaajille

  • Tilaa ei ole suljettu, joten koiran voi viedä tarvittaessa esim. tarpeilleen tai autoon lepäämään.
  • Tilassa on aina tarjolla vesikuppi ja vettä koiralle.
  • Hajulähteisiin ei saa koskea. Niitä ei saa poistaa, vaikka koira olisi jo löytänyt ne.
  • Koira ei saa nousta tai hyppiä lavasteita vasten. Kaikki piilot on aseteltu niin, että pienempikin koira voi löytää ne kaikki tassut lattialla.
  • Osa rekvisiitasta on turvallisuussyistä kiinnitetty esim. liimalla tms. paikoilleen. Näitä esineitä ei saa irrottaa paikaltaan. Mahdollinen siihen liittyvä tehtävä on ratkaistavissa ilman esineen irrottamista tai siirtämistä.
  • Jos käytät namipalkkoja, palkkaa koira niin, ettei namin murusia tipu hajupiilojen läheisyyteen. Älä heittele nameja lattioille.
  • LISÄTIETOJA PELISTÄ: UKK
  • Peleissä ja pelialueella ihmiset ja koirat ovat tasavertaisia. Noudatamme toiminnassamme Suomen eläintenkouluttajat ry:n eettisiä sääntöjä.
  • Muistathann tutustua myös varaus- ja maksuehtoihimme.

  PILOTTITIIMIT

  Parhaan pelikokemuksen takaamiseksi pelit on pilottitiimiläisten avulla etukäteen tarkasti  testattu. Mummola-pelin ovat testanneet Tiimit Myrsky, Pilke ja Lappi.

  Pilottitiimi Mervi ja Myrsky

  Team Myrsky

  Pilottitiimi: Ritva ja Pilke

  Team Pilke

  Pilottitiimi: Camilla ja Lappi

  Team Lappi