DOGescape

DOGESCAPE – KOIRAPAKOPELIT

TARJOA ELÄMYKSELLINEN HAJUTYÖKOKEMUS KOIRALLESI JA KAVEREILLESI.

MUMMOLA

Pelipaikka: NUMMELA kartta | Pelipaikan tiedot
Vaikeusaste: 3 / 5
Peliaika: 60 min.
Ryhmän koko: koira + 2-4 ihmistä
Hinta: 80 €

  Mummo oli elänyt ikänsä yksin mökissään metsän laidalla. Huhutaan, että hän oli perinyt sievoisen summan rahaa, jota itarana ihmisenä ei koskaan raaskinut käyttää. Kun vanhus viimein potkaisee tyhjää, päätätte että rahojen on aika vaihtaa omistajaa.

  Mökkiin astuessanne tajuatte, että teillä on vain tunti aikaa, ennen kuin muorin langettama kirous lankeaa yllenne… Selviättekö haasteesta ja löydättekö kätkön ennen kirousta?

  KAUPPA-APULAISEN AHDINKO

  Pelipaikka: TURKU kartta | Pelipaikan tiedot
  Vaikeusaste: 3 / 5
  Peliaika: 60 min.
  Ryhmän koko: koira + 2-4 ihmistä
  Hinta: 80 €

  Turun Patterinhaassa toimi 50-luvulla elintarvikeliike, josta löytyi niin ruuat, remonttitarpeet kuin kesäpukujen kankaatkin. Ostostenteon lisäksi kauppa oli tärkeä kohtaamispaikka, iloista kauppiaspariskuntaa ja heidän poikaansa Ilaria tultiin tervehtimään koko Iso-Heikkilän alueelta.

  Myöhemmin kauppa ei enää elättänyt kaikkia, joten Ilari lähti merille. Vuodet vierivät ja satamasta satamaan kulkiessaan Ilari huomaa olevansa kaulaansa myöden veloissa taholle, jonka kanssa ei neuvotella osamaksusta.

  Velanperijä kannoillaan Ilari palaa Turkuun noutamaan viimeisen rahaksi vaihdettavan arvotavaransa – äidiltä perityn kaulakorun.  Mutta Ilarilla ei ole pienintäkään muistikuvaa mihin hän sen aikoinaan piilotti.

  Paniikissa Ilari ottaa erikoisetsintätiimiinne yhteyttä, sillä koru on löydettävä! Teillä on tunti aikaa kaivaa medaljonki esiin, ennen kuin Ilari joutuu kuittaamaan velat hengellään…

  HEVOSLÄÄKÄRIN RESEPTI

  Pelipaikka: LOIMAA kartta | Pelipaikan tiedot
  Vaikeusaste: 4 / 5
  Peliaika: 60 min.
  Ryhmän koko: koira + 2-4 ihmistä
  Hinta: 80 €

  Viime vuosituhannen alussa Loimaalla toimi rakastettu ja kunnioitettu hevoslääkäri Börje. Varsinaisen hoitotyön lisäksi lääkäri oli aikaansa edellä oleva tutkija, jonka tavoitteena oli löytää luonnonmukainen ja edullinen hoito hevosyskään. Börje ei kuitenkaan saanut tutkimustaan koskaan valmiiksi, sillä juuri ennen tulosten yhteenvetoa hän nukkui pois.

  Vuosia myöhemmin vanha kartano ja sen mailla oleva hevossairaala vaihtoivat omistajaa. Jotta Börjen elämäntyö ei valuisi hukkaan, päättivät uudet omistajat etsiä kadoksissa olevan reseptin ja anoa sille patenttia. Aineisto on kuitenkin hukkunut jonnekin vanhan hevossairaalan uumeniin, eikä sitä yrityksistä huolimatta ole löytynyt. Erikoisetsintätiiminne hälytetään apuun, sillä patentin hakuaika päättyy tunnin päästä…