DOGescape-icon

kauppa-apulaisen ahdinko

Pelipaikka: Turku
Vaikeusaste: 3 / 5
Peliaika: 60 min.
Ryhmän koko: koira + 2-4 ihmistä
Hinta: 80 €

Turussa toimi 50-luvulla elintarvikeliike, josta löytyi niin ruuat, remonttitarpeet kuin kesäpukujen kankaatkin. Ostostenteon lisäksi kauppa oli tärkeä kohtaamispaikka, iloista kauppiaspariskuntaa ja heidän poikaansa Ilaria tultiin tervehtimään pidemmänkin matkan takaa.

Myöhemmin kauppa ei enää elättänyt kaikkia, joten Ilari lähti merille. Vuodet vierivät ja satamasta satamaan kulkiessaan Ilari huomaa olevansa kaulaansa myöden veloissa taholle, jonka kanssa ei neuvotella osamaksusta.

Velanperijä kannoillaan Ilari palaa Turkuun noutamaan viimeisen rahaksi vaihdettavan arvotavaransa – äidiltä perityn kaulakorun. Mutta Ilarilla ei ole pienintäkään muistikuvaa mihin hän sen aikoinaan piilotti.

Paniikissa Ilari ottaa erikoisetsintätiimiinne yhteyttä, sillä koru on löydettävä! Teillä on tunti aikaa kaivaa medaljonki esiin, ennen kuin Ilari joutuu kuittaamaan velat hengellään…

DOGescape

Osoite: Rydöntie 24 – Katso kartalta
Yhteystiedot: Anna Loimaranta, anna.loimaranta @ gmail.com / p. 050 4422 933

Pelipaikkana on koirakoulu Vainuvoiman tilat Turun Urusvuorella. Koirakoulun edessä on parkkipaikkoja ja paikan päälle pääsee helposti myös bussilla. Katso Fölistä tarkemmat reitti- ja aikataulutiedot.

 

Ohjeita pelaajille

  • Tilaa ei ole suljettu, joten koiran voi viedä tarvittaessa esim. tarpeilleen tai autoon lepäämään.
  • Muistathan siivota koirasi jätökset myös ulkona. Kakkapusseja on saatavilla koirakoululta.
  • Tilassa on aina tarjolla vesikuppi ja vettä koiralle.
  • Hajulähteisiin ei saa koskea. Niitä ei saa poistaa, vaikka koira olisi jo löytänyt ne.
  • Jos käytät namipalkkoja, palkkaa koira niin, ettei namin murusia tipu hajupiilojen läheisyyteen. Älä heittele nameja lattioille.
  • LISÄTIETOJA PELISTÄ: UKK
  • Peleissä ja pelialueella ihmiset ja koirat ovat tasavertaisia. Noudatamme toiminnassamme Suomen eläintenkouluttajat ry:n eettisiä sääntöjä.
  • Muistathann tutustua myös varaus- ja maksuehtoihimme.

PILOTTITIIMIT

Parhaan pelikokemuksen takaamiseksi pelit on pilottitiimiläisten avulla etukäteen tarkasti  testattu. Kauppa-apulaisen ahdinko -pelin ovat testanneet Tiimit Pinna, Taavi ja Kaffe.

Pilottitiimi: Pinna

Team Pinna

Pilottitiimi: Taavi

Team Taavi

Pilottitiimi: Kaffe

Team Kaffe