kauppa-apulaisen ahdinko

huoneistoetsintä

dogescape-koirapakopeli-kauppa-apulaisen-ahdinko

Vaikeusaste: 3 / 5
Peliaika: 60 min.
Hinta: 80 €
Pelipaikka: Turku

  Turun Patterinhaassa toimi 50-luvulla elintarvikeliike, josta löytyi niin ruuat, remonttitarpeet kuin kesäpukujen kankaatkin. Ostostenteon lisäksi kauppa oli tärkeä kohtaamispaikka, sen iloista kauppiaspariskuntaa ja heidän poikaansa Ilaria tultiin tervehtimään koko Iso-Heikkilän alueelta.

  Myöhemmin kauppa ei enää elättänyt kaikkia, joten Ilari lähti merille. Vuodet vierivät ja laivat veivät yhä kauemmas Turusta. Satamasta satamaan kulkiessaan Ilari huomaa olevansa kaulaansa myöden veloissa taholle, jonka kanssa ei neuvotella osamaksusta. Velanperijä kannoillaan Ilari palaa kotikonnuilleen noutamaan viimeisen rahaksi vaihdettavan arvotavaransa – äidiltä perityn kaulakorun. Koru on varmassa tallessa entisen myymälän kätköissä, mutta Ilarilla ei ole pienintäkään muistikuvaa mihin hän sen aikoinaan piilotti.

  Paniikissa Ilari ottaa erikoisetsintätiimiinne yhteyttä, sillä koru on löydettävä! Teillä on tunti aikaa kaivaa medaljonki esiin, ennen kuin Ilari joutuu kuittaamaan velat hengellään…

  ohjeita pelaajille

  dogescape-toimipaikka-Turku-Vainuvoima

  DOGescape Turku

  Osoite: Kanslerintie 6 – Katso kartalta >

  Pelipaikkana on koirakoulu Vainuvoiman tilat Turun Patterinhaassa.

  Koirakoulun edessä on parkkipaikka neljälle autolle ja paikan päälle pääsee helposti myös bussilla. Katso Fölistä tarkemmat reitti- ja aikataulutiedot.

  Info: Anna Loimaranta, anna.loimaranta @ gmail.com / p. 050 4422 933

   

  • Tilaa ei ole suljettu, joten koiran voi viedä tarvittaessa esim. tarpeilleen tai autoon lepäämään.
  • Tilassa on aina tarjolla vesikuppi ja vettä koiralle.
  • Hajulähteisiin ei saa koskea. Niitä ei saa poistaa, vaikka koira olisi jo löytänyt ne.
  • Jos käytät namipalkkoja, palkkaa koira niin, ettei namin murusia tipu hajupiilojen läheisyyteen. Älä heittele nameja lattioille.
  • Jos varaatte myös videoinnin, tarkistakaa kaikilta tiiminne jäseniltä että kuvaaminen on heille ok. Videokonsultaatio maksetaan vasta konsultaatioajan varauksen yhteydessä.
  • Peleissä ja pelialueella ihmiset ja koirat ovat tasavertaisia. Noudatamme toiminnassamme Suomen eläintenkouluttajat ry:n eettisiä sääntöjä.
  • Muistathann tutustua myös varaus- ja maksuehtoihimme.