DOGescape-icon

HEVOSLÄÄKÄRIN RESEPTI

Pelipaikka: LOIMAA
Laji: huoneisto- ja ulkoetsintä
Vaikeusaste: 4 / 5
Peliaika: 1 tunti
Hinta: 80 €

Viime vuosituhannen alussa Loimaalla toimi rakastettu ja kunnioitettu hevoslääkäri Börje. Varsinaisen hoitotyön lisäksi lääkäri oli aikaansa edellä oleva tutkija, jonka tavoitteena oli löytää luonnonmukainen ja edullinen hoito hevosinfluenssaan. Börje ei kuitenkaan saanut tutkimustaan koskaan valmiiksi, sillä juuri ennen tulosten yhteenvetoa hän nukkui pois.

Vuosia myöhemmin vanha kartano ja sen mailla oleva hevossairaala vaihtoivat omistajaa. Jotta Börjen elämäntyö ei valuisi hukkaan, päättivät uudet omistajat etsiä kadoksissa olevan reseptin ja anoa sille patenttia. Aineisto on kuitenkin hukkunut jonnekin vanhan hevossairaalan uumeniin, eikä sitä yrityksistä huolimatta ole löytynyt. Erikoisetsintätiiminne hälytetään apuun, sillä patentin hakuaika päättyy tunnin päästä…

HUOM: Loimaan pelitila on auki vain kesäisin. 

Toimipaikka: Loimaa

Osoite: Pölkintie 54, Loimaa katso kartasta

Yhteystiedot: anna.loimaranta@gmail.com / p. 050 4422 933

Pelipaikka on vanhassa tallirakennuksessa. Odota portin takana että sinua tullaan noutamaan.  Vinkkinä vilukissoille: vaikka kesä olisi kuumimmillaan, on tallissa silti viileää. 

Ohjeita pelaajille

  • Tilaa ei ole suljettu, joten koiran voi viedä tarvittaessa esim. tarpeilleen tai autoon lepäämään.
  • Muistathan siivota koirasi jätökset myös ulkona. Kakkapusseja on saatavilla koirakoululta.
  • Tilassa on aina tarjolla vesikuppi ja vettä koiralle.
  • Hajulähteisiin ei saa koskea. Niitä ei saa poistaa, vaikka koira olisi jo löytänyt ne.
  • Jos käytät namipalkkoja, palkkaa koira niin, ettei namin murusia tipu hajupiilojen läheisyyteen. Älä heittele nameja lattioille.
  • LISÄTIETOJA PELISTÄ: UKK
  • Peleissä ja pelialueella ihmiset ja koirat ovat tasavertaisia. Noudatamme toiminnassamme Suomen eläintenkouluttajat ry:n eettisiä sääntöjä.
  • Muistathann tutustua myös varaus- ja maksuehtoihimme.

PILOTTITIIMIT

Parhaan pelikokemuksen takaamiseksi pelit on pilottitiimiläisten avulla etukäteen tarkasti  testattu. Hevoslääkärin resepti -pelin ovat testanneet tiimit Sonet, Yuki ja Hippa.

Pilottitiimi: Sonet

Team Sonet

Pilottitiimi: Yuki

Team Yuki

Pilottitiimi: Hippa

Team Hippa