ajankohtaista

Covid-19 -tiedote

Pikkujoululahjat kadoksissa
Tervetuloa harrastamaan elämyksiä turvallisesti!

Näin korona-aikana toivomme, että kokoatte tiiminne henkilöistä, joiden kanssa olette muutenkin useimmin tekemisissä. Nyt on hyvä hetki harrastaa erityisesti oman perheen tai lähimpien ystävien kanssa.

Peleissä saa olla enintään neljä henkilöä, mutta silti suosittelemme, että käytätte maskeja, mikäli tiimissä on muita kuin oman perheenne jäseniä.

Lue ajankohtaisimmat koronatiedotteet THL:n sivulta.

 

Pikkujoululahjat kadoksissa

Pikkujoululahjat kadoksissa

Pikkujoululahjat ovat kadoksissa. Lahjasi ovat jääneet lukkojen taakse ja avain on kadonnut!    

Tasan 15 minuutin päästä vieraasi ovat tulossa ja siihen mennessä lukko on saatava auki. Tästä pulmasta et ilman koiraasi selviä…

Lauantaina 12. joulukuuta kadonnutta joululahjaa voi etsiä Espoossa, eläinpalvelutiimi hypeR:in tiloissa, Karapellontie 4 Cb. Järjestäjinä ovat Suomen Eläinkoulutuskeskus ja koirakoulu TassuTreeni.

Sunnuntaina 13. joulukuuta joulupaketit löytyvät Helsingistä, koirakoulu Ilosta, osoitteessa Osmontie 5.

Tervetuloa joulumieliseen etsintään!

Ensimmäinen peli testivaiheessa – Kohta pelataan!

ensimmäinen peli testivaiheessa

Ensimmäinen peli on testivaiheessa ja osa pilottiryhmistä on piipahtanut sitä jo pelaamassa.

Kaikenlaisia kommelluksia lukkojen, valojen, videoyhteyksien ja jopa kadonneiden avainten merkeissä on tullut vastaan, joten kyllä tämä testausvaihe useamman testaajan voimin on osoittautunut erittäin tarpeelliseksi. Iso kiitos kaikille pilottitiimeille!

Jatkamme vielä hetken testien tekoa, sitten on jo aika kutsua kaikki hajutyöskentelyyn hurahtaneet ja seikkailunhaluiset koirakot kokeilemaan, kuinka koiran nenä ja ihmisten logiikka pelaavat yhteen…